Dokonale to Jardíček vymyslel a zrealizoval :). Taková rychlovka.
Brambory na plátky, trochu vymočit, osušit, promíchat s olejem, pár minut zapéct, na to směs zakysanky, nastrouhaného sýra, česnek, sůl. A zapéct na 190 st. do zabarvení.
Vážně vynikající :-).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...
-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...


Žádné komentáře:
Okomentovat