Dokonale to Jardíček vymyslel a zrealizoval :). Taková rychlovka.
Brambory na plátky, trochu vymočit, osušit, promíchat s olejem, pár minut zapéct, na to směs zakysanky, nastrouhaného sýra, česnek, sůl. A zapéct na 190 st. do zabarvení.
Vážně vynikající :-).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Velikonoční celozrnná nádivka
Jediný pečivo, který doma po svátcích zbylo, byl celozrnnej semínkovej tousťák. Jal se tedy Jardíček nádivku z něho vytvořit. A dobře udělal...

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
Žádné komentáře:
Okomentovat