Cibuli na drobno na pár lž. oliváče, do toho pár žampionů na kousky, zpěnit, aby to chytlo barvu, kmín, trochu podlít, 10 - 15 minutek podusit, přidat zelené natě.
Mezitím si vedle uvařit (= podusit) rýži.
Na pánev přidat trochu smetany, minutku dvě provařit, posolit, smíchat s rýží, trochu másla, trochu sýra, nechat pod pokličkou pár minut uležet.
Od Jardíčka
neděle 15. května 2022
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat