Popenec je moc nádherná bylinka. Používá se do jídla i jako léčivka.
Osobně ho do jídla používám jen přiměřeně přiměřeně, je výrazně aromatický, na mne až moc, takovej peprnej :). Ani do čajíčků a voděnek ho nedávám, přetluče mi tam všechny jiné chutě :).
Ale tinktura by se určitě mohla hodit. Mimo jiné proč je TADY.
Takže letos naloženo :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Velikonoční celozrnná nádivka
Jediný pečivo, který doma po svátcích zbylo, byl celozrnnej semínkovej tousťák. Jal se tedy Jardíček nádivku z něho vytvořit. A dobře udělal...

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
Žádné komentáře:
Okomentovat