Popenec je moc nádherná bylinka. Používá se do jídla i jako léčivka.
Osobně ho do jídla používám jen přiměřeně přiměřeně, je výrazně aromatický, na mne až moc, takovej peprnej :). Ani do čajíčků a voděnek ho nedávám, přetluče mi tam všechny jiné chutě :).
Ale tinktura by se určitě mohla hodit. Mimo jiné proč je TADY.
Takže letos naloženo :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat