Vařila jsem si brambory, s libečkem, kmínek a solí jako vždycky - a nechce se mi tu vodu vylévat, takže jako vždycky používám dál na polívku.
Takže jeden žampion jsem orestovala na ghi, cibulku mladou a česnek taky. Do kastrolu k vývaru jsem přidala mrkev na kousky, kousek květáku, jednu bramboru na kostičky, pár nakrájených listů z ředkviček, no a protože doma toho zrovna víc nebylo, tak hrstičku skvostné sušené zeleniny od JUST - NAHRIN. Ta je prostě suprová, nemám jak sušit zeleninu, tak proto kupuju :). Koření - nové koření, kurkuma (kmín a sůl už v tom byly). No a ke konci ovesné vločky a nakonec fazole z plešky, měla jsem jednu otevřenou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Snídaňová inspirace - francouzský toust
Jako vždy, normálně nesnídám, ale víkendovou snídani od Jardíčka neodmítám :). Tousťák obalený ve vajíčku rozmíchaném v troše mléka. Jinak n...
-
Jen pro připomenutí toho, co zde již několikrát zaznělo :). Ořechy (vlašáky, lískáče...) - taky milujete jejich chuť v době dozrání, ještě n...
-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Po zimě potřebujeme všichni nabrat sílu... měli jsme málo sluníčka, málo živých potravin. To vše nyní můžeme plnými doušky nabírat z rodícíh...

Žádné komentáře:
Okomentovat