Musím říct, že se výrobci opravdu hodně snažej, k sehnání pro vegany a vegetariány je čím dál tím širší sortiment hotovek, polotovarů, surovin. Tohle mi Jardíček koupil poprvé - ještě jsem se asi nezmínila, že nejen víkendové vaření, ale i nakupování všeho je jeho parketa :).
Je to chlazený polotovar, základ je pšenice a sója. Pět minutek na pánvičce a je to.
Takže verze 1 - udělala jsem si se šťouchanými bramborami, božííí :).
A pak verze taková jen večeře bleskovka. Měla jsem otevřenou pikslu fazolí, tak jsem jen osmahla a zkaramelizovala jarní cibulku, přidala fazole a bylo :). Akorát teda chybička se vloudila, nejdřív jsem osmahla cibulku s fazolema na ghí, pak jsem dala pryč a na stejné pánvičce jsem osmahla hvězdičky. Ale už jsem nepřidala tuk, takže se udělaly trochu jinak... fazolky jsem k nim pak přidala na přihřátí. No a s toustem, ten se mi v topinkovači taky kapku přitmavnul :). Příště budu vědět :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat