Musím říct, že se výrobci opravdu hodně snažej, k sehnání pro vegany a vegetariány je čím dál tím širší sortiment hotovek, polotovarů, surovin. Tohle mi Jardíček koupil poprvé - ještě jsem se asi nezmínila, že nejen víkendové vaření, ale i nakupování všeho je jeho parketa :).
Je to chlazený polotovar, základ je pšenice a sója. Pět minutek na pánvičce a je to.
Takže verze 1 - udělala jsem si se šťouchanými bramborami, božííí :).
A pak verze taková jen večeře bleskovka. Měla jsem otevřenou pikslu fazolí, tak jsem jen osmahla a zkaramelizovala jarní cibulku, přidala fazole a bylo :). Akorát teda chybička se vloudila, nejdřív jsem osmahla cibulku s fazolema na ghí, pak jsem dala pryč a na stejné pánvičce jsem osmahla hvězdičky. Ale už jsem nepřidala tuk, takže se udělaly trochu jinak... fazolky jsem k nim pak přidala na přihřátí. No a s toustem, ten se mi v topinkovači taky kapku přitmavnul :). Příště budu vědět :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Snídaňová inspirace - francouzský toust
Jako vždy, normálně nesnídám, ale víkendovou snídani od Jardíčka neodmítám :). Tousťák obalený ve vajíčku rozmíchaném v troše mléka. Jinak n...
-
Jen pro připomenutí toho, co zde již několikrát zaznělo :). Ořechy (vlašáky, lískáče...) - taky milujete jejich chuť v době dozrání, ještě n...
-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Po zimě potřebujeme všichni nabrat sílu... měli jsme málo sluníčka, málo živých potravin. To vše nyní můžeme plnými doušky nabírat z rodícíh...







Žádné komentáře:
Okomentovat