Smaženka. Když jsem se začala o tento "název" zajímat, vyskočilo toho na mne na netu docela dost. Vybrala jsem si tuto verzi :). Je to pro mne taková vzpomínka na mlíčňák, protože si vůbec nevybavuju,že bychom to doma kdy měli, ale z mlíčňáku si to pamatuju :).
A radši jsem to probrala s kamarádkama, které "praktikují" :-), takže závěr - starý chleba obalený ve vajíčku :-).
No a do vajíčka se přece dá přidat cokoliv. Takže když je sezóna medvídka, tak i ten :-). A chilli (Piccante od JUST), protože mi obrovsky zachutnalo.
Pokud jsem to s kamarádkami dobře vykomunikovala, pak na správnou smaženku patří plnotučná hořčice, okurka a cibule :-).
Jiný den jsem to zkusila na měkký chleba, protože mi Jardíček vysvětlil, že není potřeba nechat chleba ztvrdnout :-), že i na čerstvém si lze pochutnat. Ano, potvrzuji.
čtvrtek 7. dubna 2022
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat