Ani nechtěl Jardíček diktovat recept :). Prý úplně obyč.
Ale dostala jsem to z něho :-). Hrách nepředvařený žlutý půlený (zanedlouho bude následovat další rodinná historka) namočený přes noc. Pár prolisovaných stroužků česneku, trochu majoránky, sůl - Jardíček vykomunikoval s panem @Cuketkou, že jak se luštěniny při vaření nemají solit na začátku, aby netvrdly, tak když jsou předem namočené, tak se osolit můžou a je to v poho. Povařit, částečně rozmixovat.Navrch krutonek z tousťáku a microgreens a kousek majoránky živé z truhlíku za oknem, která žije letos celou zimu :).
neděle 13. února 2022
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat