Skvěle to Jardíček vymyslel, fazolky máme na mražáku. Takže trochu jinak než s bramborami nebo knedlíkem :).
Kousek cibule na drobno zpěnit, 2 - 3 stroužky česneku na malé plátky nechat rozvonět, přidat fazolky, osolit, podlít, podusit asi 10 minutek. Do vydušeného přidat smetanu a provařit a zredukovat do zhoustnutí.
Polenta - recept na smaženou tady již byl: Polenta s mrkvíPolentu uvařit, předvařenou ne dle návodu 3 minuty, to je pak taková divná, tuhá, ale 15 - 20 minut a dát víc vody, než je v návodu. Do ní hrst parmezánu, lžíci másla, sůl, rozšleháš, rozvrstvíš na papír, vystydneš, nařežeš a na másle osmažíš. Dobrou chuť :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat