Tohle by vám myslím taky chutnalo :). Polentu uvařit podle suroviny - instantní 10 - 15 minut, neinstantní hodinu, 1 : 4 s vodou. Pozná se to podle struktury, až se začne oddělovat od stěny. Do toho namíchat trochu másla, hrst sýra, vymíchat do hladka, rozprostřít asi 1 cm, nechat vystydnout, nasekat na dílky dle libosti,
na másle osmahnout do zlatova.
Mrkev podusit na másle (osmahnout, podlít, vydusit), přidat česnekové pesto, tedy pesto z medvědího česneku, prohřát, dosolit dle chuti, navrch přidát oliváč :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Snídaňová inspirace - francouzský toust
Jako vždy, normálně nesnídám, ale víkendovou snídani od Jardíčka neodmítám :). Tousťák obalený ve vajíčku rozmíchaném v troše mléka. Jinak n...
-
Jen pro připomenutí toho, co zde již několikrát zaznělo :). Ořechy (vlašáky, lískáče...) - taky milujete jejich chuť v době dozrání, ještě n...
-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Po zimě potřebujeme všichni nabrat sílu... měli jsme málo sluníčka, málo živých potravin. To vše nyní můžeme plnými doušky nabírat z rodícíh...



Žádné komentáře:
Okomentovat