Tohle by vám myslím taky chutnalo :). Polentu uvařit podle suroviny - instantní 10 - 15 minut, neinstantní hodinu, 1 : 4 s vodou. Pozná se to podle struktury, až se začne oddělovat od stěny. Do toho namíchat trochu másla, hrst sýra, vymíchat do hladka, rozprostřít asi 1 cm, nechat vystydnout, nasekat na dílky dle libosti,
na másle osmahnout do zlatova.
Mrkev podusit na másle (osmahnout, podlít, vydusit), přidat česnekové pesto, tedy pesto z medvědího česneku, prohřát, dosolit dle chuti, navrch přidát oliváč :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat