Jako tohle fakt můžu :).
Zelenina, co je zrovna doma + žampiony na másle do zabarvení, kmín, majoránka, paprika, zalít vývarem či vodou, jedna brambora na kostičky, 3 kousíčky sušených hřibů od sestřenky Jelenky (to byl nádhernej dárek) kvůlivá vůni, 10 minutek povařit,
no a pak do toho kapání. Kapání: 1 vejce, 4 lžíce polohrubé, 3 lžíce vody, bylinky dle chuti - my máme čerstvé pesto z medvídka, je naprosto boží, osolit, promíchat, přes hrubé struhadlo do vařící polévky, 10 minutek ještě povařit a případně dle potřeby dosolit. Je skvělá :). A protože už jsem párkrát zmínila, že mi ve venkovním truhlíku na okně poprvé přezimovala majoránka, tak ji dávám do všeho. Plus šnitlík a česnekový šnitlík a tak vůbec :), prostě já potřebuju do každého jídla cokoliv zeleného :-D.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat