Geniální rychlá večeře :), vařil Jardíček.
Čínské zelí tentokrát jinak než jako běžně se zakysankou: pár lžiček majonézy, lžíce krémžské hořčice, lžička citronové šťávy dle chuti, sůl, vyšlehat.
Krutonky na másle na pánvičce (lze i v troubě), trochu osolit, prohazovat, smahnout lehce do hněda.
Růžičková kapustička - 10 minutek povařit v osolené vodě se lžičkou másla (má pak lepší chuť), pak jen lehce osmahnout na másle řezovou stranou. Dobrou chuť, vážně moc dobrý :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat