Geniální rychlá večeře :), vařil Jardíček.
Čínské zelí tentokrát jinak než jako běžně se zakysankou: pár lžiček majonézy, lžíce krémžské hořčice, lžička citronové šťávy dle chuti, sůl, vyšlehat.
Krutonky na másle na pánvičce (lze i v troubě), trochu osolit, prohazovat, smahnout lehce do hněda.
Růžičková kapustička - 10 minutek povařit v osolené vodě se lžičkou másla (má pak lepší chuť), pak jen lehce osmahnout na másle řezovou stranou. Dobrou chuť, vážně moc dobrý :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Snídaňová inspirace - francouzský toust
Jako vždy, normálně nesnídám, ale víkendovou snídani od Jardíčka neodmítám :). Tousťák obalený ve vajíčku rozmíchaném v troše mléka. Jinak n...
-
Jen pro připomenutí toho, co zde již několikrát zaznělo :). Ořechy (vlašáky, lískáče...) - taky milujete jejich chuť v době dozrání, ještě n...
-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Po zimě potřebujeme všichni nabrat sílu... měli jsme málo sluníčka, málo živých potravin. To vše nyní můžeme plnými doušky nabírat z rodícíh...
Žádné komentáře:
Okomentovat