Geniální rychlá večeře :), vařil Jardíček.
Čínské zelí tentokrát jinak než jako běžně se zakysankou: pár lžiček majonézy, lžíce krémžské hořčice, lžička citronové šťávy dle chuti, sůl, vyšlehat.
Krutonky na másle na pánvičce (lze i v troubě), trochu osolit, prohazovat, smahnout lehce do hněda.
Růžičková kapustička - 10 minutek povařit v osolené vodě se lžičkou másla (má pak lepší chuť), pak jen lehce osmahnout na másle řezovou stranou. Dobrou chuť, vážně moc dobrý :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat