Vtipné, že to má možná úžasnější celerovou chuť, než kdyby tam byl celer osobně. Jardíček tam dal jen celerové natě :). No a jak jinak než z Pardubických bedýnek.
Byla vynikající :-).
Mrkev, brambora, kedlub, cibule, prostě co zrovna je - osmahnout do zabarvení, troška kmínu, celerová nať, povařit 20 minutek (zrovínka se hodil vývar z brambor z předchozího dne, přece ho nevyhodím :) ), osolit, část vyndat, zbytek rozmixovat.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat