pátek 22. října 2021
Seitan s kedlubnocuketovým "zelím" :-)
Čistě veganská verze. Dohonila mne mlsná a seitan byl dohnán datem spotřeby :). Tak jsem ho nakrájela... pokmínovala, posolila... a hodila na pánvičku na zhnědlou cibulku na oleji. Předtím jsem odebrala cibulku ještě sklovatou a do kastrolku jsem na ni nastrouhala kousek cukety a kousek kedluby, přidala jsem sůl, cukr, ocet... mám ráda moravské zelí do sladka :). No a seitan jsem po opražení trochu podlila, trošku i sojovky pro barvu a chuť přidala, zahustila hraškou a Tebi - lahůdkovým droždím, aby byla šťávička :). Dobrou chuť :)
A samosébně brambory, cuketa, kedlubna i cibule jsou z pardubických bedýnek od Péti :)
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat