Naprostá klasika :).2 hrnky teplého mléka, 1,5 hrnku hladké mouky, 1 vejce, lžíce cukru, špetička soli.
Do trochy mléka s cukrem dát probudit droždí.Promíchat a HRNEČKU VAŘ - vykynout na dvojnásobek :). Tak asi půl hoďky hoďku podle teploty... na řídké těsto. Smahnout lívanečky na oleji nebo na másle tak 3 minutky. Odsát tuk. A u nás s tvarohem a vlastní třešňovou marmeládou. Jak jsem se tak bála, že třešňová musí být nudná, tak Jardíček ji vypiloval do naprosto dokonalé pikantnosti :). Dobrou chuť :).
sobota 23. října 2021
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat