Cibule a papriky na kousky, osmahnout do zabarvení, nakrájená rajčata, trochu soli, bazalka, špetka skořice, vydusit do změknutí rajčat, rozmixovat, zavařit. Cibule to osladí, kyselost dodají rajčata, pečené papriky tomu dají chuť. Tolik autor Jardíček :).
A hned se to použilo do toustíků - sýr, cibule, hořčice a tahle omáčka , takový jako domácí kečup. A salát Coleslaw, který už byl pěkně odleželý :).
Jedno sugo už tady zaznělo: zde.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Narozeninový dortíček
Už jsem se smířila s tím, že když nás nedávno opustila máma, že už mi nikdo nikdy neudělá dort... ani PANAMA, rodinný poklad, ani oplatkový....

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
-
O darované pýchavce obrovské (vatovci obrovském) od Bedýnkové Péti už tady řeč byla - kus byl v polévce a byla suprová. Řízky nám byly u t...
Žádné komentáře:
Okomentovat