Mlsná mne dohonila, chuť na plněná vajíčka jsem dostala. Asi má každý nějaký svůj recept, z dětství si pamatuju, že v té plňce byla vždycky sardelka a hořčice a možná nahoře ančovička? a že mi to vždycky moc chutnalo. Tak ale když bezmase, tak i bez sardelky.
Koukla jsem trošku na net, co tam tak lidi přidávají... a vzala z lednice, co mne napadlo.
Vydlábnuté žloutky jsem rozhňahňala s hořčicí, s nastrouhaným sýrem, trochou majolky, s dýňovým pyré, které bylo v lednici od doby přípravy dýňového rizota - takto: dýňové pyré - odebrala se trocha upečené dýně hokaido a rozmixovala se s trochou vývaru (aby to šlo mixovat, proto ta tekutina), přidala jsem trochu šnitlíku a trochu mrkvové natě, dochutila solí a chilli. Dobrý :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat