středa 25. srpna 2021

Cuketa - ne až tak zrovna zdravě, ale "chutně" :)

Jako vážně moc dobrý, ale jen asi občas. Je to výrazně tučný. A Jardíček k tomu dodává, že právě proto tak dobrý :).
Kvalitní listové těsto, opravdu kvalitní, ne Kauf, ne Penn... trošku udělat okraje, na to rozetřít Maskarpone, opatrně posolit, na to parmezán (NE EIDAM!!!) a plátky česneku.
Na to rozložit plátky cukety a dát do trouby (na peč. papíru) na 180° na 15 minut do zhnědnutí.
Poté navrch ještě parmezán a ještě 10-15 minutek, aby se rozpekl :)
Vypadá kapku "připáleně" ten okraj, ale nebyl :).
A s klasickou okurkou s klasickým sladkokyselým nálevem mňamka veliká :).


Vařil pekl Jardíček :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení

S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ