sobota 11. dubna 2020

Polévka zeleninová s kroupami

Bezreceptová, zdravá, zbytková, vegan, samé plusy :). Jen je potřeba předem uvařit kroupy - velikost 10, namočit min. na 5 hodin, pomalu mírně vařit hodinu. A ponechat v nich ten šlem, který kudy chodí, tudy léčí :).
Receptu netřeba. Prostě zbytky zeleniny a do toho vmíchat uvařené kroupy :).

2 komentáře:

  1. Strefuješ se mi do chuti. Tohle mi připomnělo jeden recept od kamarádky - vločky upražit na másle zalít vodou, přidat zeleninu... ty vločky trochu chroupou... I ta tvoje polívka by mi chutnala .-)

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Jo. Takhle to mám taky radši když křupou vločky, než když jsou nabobtnalé s tím jejich typickým šlemem, to u těch krup jsem si na ten hlaďounkej šlem tak zvykla, že mi to už připadně úplně normální :).

    OdpovědětVymazat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...