Taková z dalších trošku "prasečinek" - ale naprosto dokonalé zobání třeba k vínečku :).
2 vejce, 2 - 3 lžíce vody, prošlehat, půl pytlíku prdopeče, 3 - 4 lžíce hladké mouky, opět prošlehat, osolit - a u nás jako bonus čerstvé pesto z medvědího česneku, určitě by to šlo i samotné nebo s jakoukoliv bylinkou nebo kořením dle vlastního výběru :).
Cibuli na plátky, na minutku do vařící vody (změkne, povolí).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Tohle taky chci vyzkoušet .-)
OdpovědětVymazatOpět extra jednoduché a tečou mi sliny. Jsi skvělá:)
OdpovědětVymazat[1]: Určitě. Jsou skvělý :).[2]: Co já, já za tvoje slinění fakt nemůžu, to Jardíček .
OdpovědětVymazat