Taková z dalších trošku "prasečinek" - ale naprosto dokonalé zobání třeba k vínečku :).
2 vejce, 2 - 3 lžíce vody, prošlehat, půl pytlíku prdopeče, 3 - 4 lžíce hladké mouky, opět prošlehat, osolit - a u nás jako bonus čerstvé pesto z medvědího česneku, určitě by to šlo i samotné nebo s jakoukoliv bylinkou nebo kořením dle vlastního výběru :).
Cibuli na plátky, na minutku do vařící vody (změkne, povolí).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Tohle taky chci vyzkoušet .-)
OdpovědětVymazatOpět extra jednoduché a tečou mi sliny. Jsi skvělá:)
OdpovědětVymazat[1]: Určitě. Jsou skvělý :).[2]: Co já, já za tvoje slinění fakt nemůžu, to Jardíček .
OdpovědětVymazat