pondělí 20. dubna 2020
Bulgur s medvědím česnekem a ředkvičkovými natěmi
Bulgur se uvaří (1:2 dílů vody), 10 minutek, ideálně - až se voda vsákne. Cibule na kousky na oliváči, přihodit stroužek česneku na kousíčky, když to změkne, přidat trochu kari pasty, kurkumu, kmín, lžičku rajského protlaku, nechat rozvonět. Pak lžičku čerstvého pesta z medvědího česneku a hrst nasekaných ředkvičkových listů, spařit, trošku podlít, osolit, smíchat s bulgurem, na talíři pokápnout troškou oliváče a přidat dobrý sýr :).Je to opravdu moc dobrý :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Bulgur je velmi chutný - až na to, že je to pšenice - a pro mě tedy zapovězený... :-/
OdpovědětVymazat[1]: Lepek?
OdpovědětVymazat[2]: Jo.
OdpovědětVymazat[3]: jak je všechno zlý pro něco dobrý, tak si myslím, že vlastně v důsledku jen dobře... :)
OdpovědětVymazat[4]: No, ano i ne... Zkus to pár let - a pak si povíme, jak se ti to líbilo.
OdpovědětVymazat[5]: Ano. Ano i ne . Já ti to opravdu nepřeju...
OdpovědětVymazat