čtvrtek 2. dubna 2020

ala Mexické fazole moc dobré a ještě k tomu VEGAN

Cibule na kusy, mrkev na kousky, na oleji do zabarvení. Přidat čili, kmín, bazalku a špetičku skořice! Ta je v tom naprosto nezbytná a boží :).


Přidat nakrájená rajčata - a protože kupovaná v dubnu jsou nesmysl, tak kvůli chuti plechovková. Podusit až do úplného zredukování.


Trochu podlít, přidat uvařené nebo konzervované fazole, sůl, provařit.


No a protože je sezóna medvědího česneku...


... tak i do fazolí, i když jsou "mexické" :).



Moc dobrý, vážně :).

.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...