úterý 24. března 2020

Zapečená zelenina s medvědím česnekem

Jednoduché a mnou o to víc milované :). Brambory, mrkev na kousky vařit, po 10 min. přidat kapustičky (ó mé milované), po 5 min. smíchat s bešamelem (lžíce másla, mouky, 2-3 deci mléka, provařit + hrst sýra) a 10 minut ještě zapéct. Navařil Jardíček celý pekáček, tak jsem si další den kousek ohřála - a protože občas na mne přijdou choutky, tak taková malá prasečinka - orestovala jsem sojový párek a kousek tempehu a přihodila. Nu a zejména v tomto období, kdy je potřeba posilovat imunitu - 2 lžíce kvašené zeleninky denně pomáhají - takže pickles jako příloha :). A ještě další vytunění na další den, kdy jsem dostala pytlík medvědího česneku, tak jsem si kus ohřála a hotový smíchala s medvídkem :). V čerstvém stavu ho dávám do všeho :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení

S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ