pondělí 23. března 2020

Polévka minestrone s medvědím česnekem

Je to spíš letní polévka, ale když už roste medvědí česnek, proč ne zrovna do ní :).


Půl cibule na pár lžících oliváče, 1 mrkev na kousky, 1 petržel, 2 stroužky česneku na kousky, zasmahnout do zabarvení. Půl piksly krájených rajčat nebo živá rajčata, lžička oregána, lžička bazalky, sůl. Zasmahnout do zredukování, zalít vývarem nebo vodou, 10 minutek povařit, přidat těstoviny a dalších 10 minut vařit, na konci přidat už bez vaření medvědí česnek a na talíři strouhnout trošku sýra.



.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...