Moooc dobrounká byla :).
Cibule na kousky zpěnit do měkka, 1 - 2 kedlubny na tenké plátky pěnit pár minut, zalít zeleninovým vývarem - nebo vodou - přidat půl litru smetany nebo takové množství, jaké vám bude vyhovovat podle počtu strávníků, velice pomalinku 20 minut povařit.
Dosolit, rozmixovat.
A do hotové polévky úúúúžasné křupavé plátečky halloumi. Prostě nakrájet a na másle do křupava :). Jo a protože podhůří, ještě i v této době byl venku medvědí česnek, který to jen podtrhl :-). Opravdu vynikající :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Tak opět vykvetl rýmovník
Kdysi mi vykvetl - TADY . Tentokrát nám vykvetl v práci. Na to, kolik ho máme (má ho v práci už snad každej, neuvěřitelně se množí, takže ho...
-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...

Žádné komentáře:
Okomentovat