pondělí 3. června 2019

Kedlubnová polévka s křupajícím halloumi sýrem s medvědím česnekem

Moooc dobrounká byla :).
Cibule na kousky zpěnit do měkka, 1 - 2 kedlubny na tenké plátky pěnit pár minut, zalít zeleninovým vývarem - nebo vodou - přidat půl litru smetany nebo takové množství, jaké vám bude vyhovovat podle počtu strávníků, velice pomalinku 20 minut povařit.

Dosolit, rozmixovat.
A do hotové polévky úúúúžasné křupavé plátečky halloumi. Prostě nakrájet a na másle do křupava :).
Jo a protože podhůří, ještě i v této době byl venku medvědí česnek, který to jen podtrhl :-). Opravdu vynikající :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Růžový Úplněk 13. 4. 2025 v 02:21 ve Vahách

Ve Vahách si chraňme: Ledviny, močovod, močový měchýř, žíly, kůži jako orgán doteku, slinivku, insulin, glukagon. A jako každý Úplněk - nedo...