pondělí 3. června 2019

Kedlubnová polévka s křupajícím halloumi sýrem s medvědím česnekem

Moooc dobrounká byla :).
Cibule na kousky zpěnit do měkka, 1 - 2 kedlubny na tenké plátky pěnit pár minut, zalít zeleninovým vývarem - nebo vodou - přidat půl litru smetany nebo takové množství, jaké vám bude vyhovovat podle počtu strávníků, velice pomalinku 20 minut povařit.

Dosolit, rozmixovat.
A do hotové polévky úúúúžasné křupavé plátečky halloumi. Prostě nakrájet a na másle do křupava :).
Jo a protože podhůří, ještě i v této době byl venku medvědí česnek, který to jen podtrhl :-). Opravdu vynikající :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tak opět vykvetl rýmovník

Kdysi mi vykvetl - TADY . Tentokrát nám vykvetl v práci. Na to, kolik ho máme (má ho v práci už snad každej, neuvěřitelně se množí, takže ho...