pondělí 13. května 2019

Polévka čočková s rajčaty a medvědím česnekem

Vynikající!!! Taková indická s českými jarními prvky :), zahřívající :). A veganská :). Nakrájená rajčata na pár lžicích olivového oleje zredukovat, přidat kmín, kurkumu, zázvor, špetku skořice, nakrájený medvědí česnek, zalít zeleninovým vývarem, přidat několik hrstí červené čočky. Její výhoda je bezesporá, nemusí se namáčet a je rychle hotová. A díky bezšlupkovosti je i lépe trávená :). Takže 10 minutek pomalinku provářet, dosolit. A zrovna bylo doma rozklíčeno, toto konkrétně je vojtěška alfa alfa... A trochu živého medvídka samosébně do hotového taky, dávám list celý včetně řapíku :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tak opět vykvetl rýmovník

Kdysi mi vykvetl - TADY . Tentokrát nám vykvetl v práci. Na to, kolik ho máme (má ho v práci už snad každej, neuvěřitelně se množí, takže ho...