sobota 13. dubna 2019

Žampiony plněné sýrovou směsí s medvědím česnekem

Výborné to bylo.


Nožičky žampionů na drobno, s cibulkou a česnekem osmahnout do změknutí, přidat žervé, trochu strouhanky, aby to drželo pohromadě, nastrouhaný sýr, medvědí česnek. Smíchat, naplnit žampiony.
20 minut v troubě při 180°C do zhnědnutí a aby žampiony změkly.






K tomu naklíčená slunečnice, mungo a hrášek...


Měli jsme je s bramborovo-sýrovými pusinkami :), ale dovedu si to představit i s brkaší, s těstovinami s nějakou omáčkou... Každopádně dobrou chuť přeju :).

.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...