sobota 13. dubna 2019

Bramborovo-sýrové pusinky

I když to byla jen příloha k jídlu, jest to natolik dobré a šikovné, že si to zaslouží samostatný článeček :). Opravdu vřele doporučuju, dobré jak čerstvě udělané, tak i ozději za studena, stejně tak ale i ohřáté v troubě po pár dnech v lednici (vydrží to několik dnů).


Výroba je jednoduchá.
Uvařit brambory, přidat vejce, strouhaný sýr. Rozmačkat, rozhňácat, na plech napusinkovat na 15 - 20 minutek při 180°C.





Měli jsme je s žampiony plněnými směsí s medvědím česnekem...


A dnes jsem "zbytkovala", takže jsem si je ohřála k ohřátému leču s kroupami a medvídkem



.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...