úterý 23. dubna 2019

Polévka mrkvová ovesná s medvědím česnekem

Vynikající!!


Vločky osmahnout na másle do zbarvení... a dát bokem...


2 mrkve a kousek celeru nastrouhat na jemno, na másle osmahnout...


Přidat vodu, neb zeleninový vývar zrovna zcela vyjímečně nebyl :), zpátky vločky, sůl, 20 minutek pomalinku vařit, těsně před koncem přidat medvědí česnek na drobno. Kořeníčka žádného netřeba, medvídek a celer tomu dodají chutí plno :).


A protože stále průběžně klíčím...


tak i tak :). S pohankou a hráškem zrovínka :).



.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Snídaňová inspirace - francouzský toust

Jako vždy, normálně nesnídám, ale víkendovou snídani od Jardíčka neodmítám :). Tousťák obalený ve vajíčku rozmíchaném v troše mléka. Jinak n...