Tedy tentokrát jsem se obsahu na talíři nejdřív lekla :).
Ani po ustřižení vršku to nevypadalo o nic moc líp :).
Ale na talíři už to bylo bezvadný:).
Takže velice jednoduše... Jakákoliv zelenina, co je doma, na kousky (u nás zrovna byla cibule, papriky, brambory, Hokaido)...
Přidat lžíci rajského protlaku, několik lžic oleje, poměrně hodně osolit, promíchat.
Zabalit do pečícího papíru, utáhnout, aby neutíkala pára, no a do trouby na 180°na hodinku.
Hodí se k tomu nějaký dipík, třeba česnekový...
.
Jájo, u pár posledních článků nejsou vidět fotky. Je tam jen prázdné místo.
OdpovědětVymazat[1]: Teda!!! Jarmilko dík moc, ty fotky nahraný byly, ale zmizely i z galerie! A teď se snažím to opravit a v galerii jsou všechny - ale zobrazuje se jen jedna... co to doparoma je?
OdpovědětVymazat[1]: Teda!!! Jarmilko dík moc, ty fotky nahraný byly, ale zmizely i z galerie! A teď se snažím to opravit a v galerii jsou všechny - ale zobrazuje se jen jedna... co to doparoma je?
OdpovědětVymazatA teď to hodí koment dvakrát? Kurňa...
OdpovědětVymazatZajímavý způsob přípravy. Někdy určitě vyzkouším. Díky za tip!:)
OdpovědětVymazat