Byla skvělá, jen mi Jardíček odmítl nadiktovat recept, že prý ji každý zná a net je receptů plný. Jen že prý ta "jeho" se liší tím, že houbinky osmahl na másle, aby měly chuť... a že jak někdo dělá vejce ztracený, vařený, rozmíchaný v polívce, tak on že udělal něco jako omeletu :). A na konci ji dokyselil rovnou v hrnci, ne že si každý na talíři :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat