sobota 21. dubna 2018

Česnáček lékařský jako jedlá bylinka

Jak je krásně česnáček léčivý, o tom je malinké pojednání tady: Česnáček lékařský.
A že je jedlý, to si můžete vyzkoušet sami. Nebo spíš musíte. Znám několik lidí, kterým nechutná. Mně chutná, před pár lety jsem se "naučila" mít ráda i hořkou chuť, za mlada jsem hořké nezvládala vůbec, ani oloupaný grep s cukrem jsem nezvládala :). Je to fakt jen stav mysli :). A česnáček malinko nahořklý může být.
Nicméně jeho úžasné působení na lidský organismus za zvládnutí trošky hořčin stojí :).
Z minulosti jen pár nápadů... žádné "recepty".
Na chleba, do salátů, do těstovin, do brambor, do polévek... :)






Související články:


.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...