úterý 7. listopadu 2017

Polévka s dýní Hokaido

Zase vynikající... a nic moc na ní není :). Doporučuju...
Taková chalupová jednoduchost.



Cibulka na kousky na lžíci másla, petržel na kousky, mrkev na kousky, na másle pohonit a honit a honit, přidat dvě brambory na kousky, půlka menší hokaidinky na kousky,ke konci dva stroužky česneku na menší kousky.

K

dyž se to rozvoní, zalít vodou, přidat bylinky dle libosti a možností (my zrovínka měli po ruce živý tymián a dobromysl), osolit, nechat pomalu 20 minutek vařit, nahrubo promáčknout vidličkou, aby to chytlo strukturu. Vážně gooooood :).






.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Růžový Úplněk 13. 4. 2025 v 02:21 ve Vahách

Ve Vahách si chraňme: Ledviny, močovod, močový měchýř, žíly, kůži jako orgán doteku, slinivku, insulin, glukagon. A jako každý Úplněk - nedo...