úterý 7. listopadu 2017

Polévka s dýní Hokaido

Zase vynikající... a nic moc na ní není :). Doporučuju...
Taková chalupová jednoduchost.



Cibulka na kousky na lžíci másla, petržel na kousky, mrkev na kousky, na másle pohonit a honit a honit, přidat dvě brambory na kousky, půlka menší hokaidinky na kousky,ke konci dva stroužky česneku na menší kousky.

K

dyž se to rozvoní, zalít vodou, přidat bylinky dle libosti a možností (my zrovínka měli po ruce živý tymián a dobromysl), osolit, nechat pomalu 20 minutek vařit, nahrubo promáčknout vidličkou, aby to chytlo strukturu. Vážně gooooood :).






.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...