pondělí 9. října 2017

Vegetariánský trochu jako boršč

Jardíček mi vždycky diktuje recepty :) a tentokrát začal: Koupíš dobrý hovězí a klobásu a někomu je daruješ, protože to by správně v boršči být mělo. Já zas vím od naší kolegyňky původem z Ruska, že co rodina, to jiný recept na boršč :).
Takže tedy takto, jinak...
Na 2 lžících oleje pomalinku smažit a přidávat: kousek zelí, cibule na kousky, mrkev, smažíš smažíš smažíš, jednu červenou řepu na kousky, bramboru na kousky, půl lžičky kmínu, chvilku honíš , aby se to rozvonělo a zabarvilo. Zalít vývarem a 20-30 minut pomalinku vařit, osolíš, přidáš ocet podle chuti. Přidáš něco zeleného a na talíři přidáš zakysanku nebo my třeba "naši lučinu".

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...