sobota 17. června 2017

Zelenina pečená VEGAN

Ďábelské :). Jednoduché, jednodušeji to snad ani nejde...


Mrkvička jarní na půlky i s částí natě, jarní cibulka na půlky, červená a bílá paprika na proužky, pár rajčátek.
To celé prolít několika lžícemi olivového oleje, sůl, koření dle chuti.


Podlít trochou vody - to urychlí práci rajčátek, aby pustila šťávu - a při 160 st. pomalu péct, čas od času prohodit. Peklo se tak tři čtvrtě hodiny, až rajčátka zmizela a zbytek byl hezky měkký.


S bramborama na libovolný způsob :).





.

2 komentáře:

Snídaňová inspirace - francouzský toust

Jako vždy, normálně nesnídám, ale víkendovou snídani od Jardíčka neodmítám :). Tousťák obalený ve vajíčku rozmíchaném v troše mléka. Jinak n...