sobota 4. února 2017

Jen tak dušená zelenina, rychlovka

Když není čas na vyváření... když se likvidují zbytky zásob... prostě jen tak něco jednoduchého :).
Dušený póreček s mrkví a hráškem. Brambory. A rajčátka s kapkou citronu a troškou oleje.
To ani není "recept"... ale třeba jen inspirace, když zrovna nevíte :).
Pro vegany na oleji, pro vegetariány na másle :).


No a protože klíčím klíčím, tak obohaceno o živé vitamíny, enzymy, stopové prvky :), mungo a cizrna zrovna byly naklíčené :).

1 komentář:

  1. Skvělééé!! Posílám veganský recept na pikantní červenou čočku s fazolemi a rajčaty. Viz. web

    OdpovědětVymazat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...