sobota 4. února 2017

Polévka rajčatovočočková

Jednoduchá, rychlá. A jako bonud VEGAN :).
Cibulový základ na oleji, popěnit, 2 lžíce pasírovaných rajčat trochu zredukovat, 2 hrsti červené loupané čočky, 2 stroužky podrceného česneku, trochu koriandru, litr vývaru (zeleninového, žejo, když veget-vegan), 15 minut povařit, osolit a hotovo :).
Moc dobrá.


No a protože je únor a nemáme čerstvé zdroje živých vitamínů a enzymů, tak co? Tak klíčíme :). A do jídla můžeme přidávat místo živých bylinek klíčky :). Tentokrát přišla řeč na cizrnu a mungo :).


Žádné komentáře:

Okomentovat

S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení

S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ