středa 14. prosince 2016

Polévka dýňová (Hokaido) se zeleninou a žampiony

Taková zbytková... co se v ledničce a špajzce najde :).
2 cibule na kousky, 2 mrkve na kousky, pěnit, dokud to lehce nezhnědne, pak přidat houbičky, ještě chvíli pěnit, pak zalít vodou nebo vývarem, přivézt k varu, postupně přidávat kousek dýně na kousky, kus brokolice na kousky, zbytek zelených fazolek na kousky, cokoliv dalšího by šlo... 15 minutek povařit, 2 naběračky obsahu rozmixovat do hladka pro zvýraznění chutě, dosolit, bylinky - majoránka, rozmarýna, cokoliv dle chuti...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...