Nemá chybu :))).
Nepřepálený, nenacucaný... úžasný!!! :-)
Květák na růžičky cca 10 minutek povařit v osolené vodě, růžičky obalit v řídkém těstíčku (vajíčko, mouka, sůl), rychle to v tom prohodit a pak lehce obalit ve strouhance, dát na plech na pečicí papír. Buď úplně na sucho, nebo lehce poprášit olejem. Záleží na troubě, ta naše na 200 st. 30-40 minut, malé kousky jsou hotové dřív, postupně odebírat :).
A k tomu dobře udělaná bramborová kaše, se smetánkou, mňamka veliká :))).
Na talíři pokapat kaši i květák trochou popuštěného másla :-).
Jájo, děláš mi chutě!
OdpovědětVymazatByl na oběd zrovna v pátek, ale smažený na oleji.
Květák můžu na všechny způsoby.