neděle 22. května 2016

Zapečené gnocchi s rajčaty a sýrem

Gnocchi uvařit dle návodu. Cibule, stroužek česneku, mrkev na kousky ap. na pár lžicích oleje zpěnit, přidat 200-300 g nakrájených rajčat, rozdusit a zredukovat na 1/2 objemu. Vmíchat deci teplé vody (nebo vývaru), deci smetany a pár minut provařit, osolit.
Vmíchat hrst bylinek dle chuti a smíchat s gnocchi.
Navrch pár koleček třeba mozzarely a v troubě na 200-220°C 10-15 minut zapéct.



I druhý den jen ohřáté s trochou vody - vynikající :), hebké a lahodné :). Tedy mobfoto nic moc, jen dokumentačně :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...