Klasika - vajíčka natvrdo, tochu másla, trochu hořčice, sůl, cibulka na drobno, okurky sladkokyselý nadrobno, medvědí česnek, šnitlík :). U Krakonošova toho zeleného zatím příliš mnoho nebují, na hřebenech je ještě plno sněhu, ale medvídek už je pěkný :). A na živý čajík už se nasbírat dá - malinkaté kopřivy, sedmikrásky, fialky, plicník, malilinkaté lístky řebříčku, úplně pidipidilísky dobromysli :)... lahoda...
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat