Klasika - vajíčka natvrdo, tochu másla, trochu hořčice, sůl, cibulka na drobno, okurky sladkokyselý nadrobno, medvědí česnek, šnitlík :). U Krakonošova toho zeleného zatím příliš mnoho nebují, na hřebenech je ještě plno sněhu, ale medvídek už je pěkný :). A na živý čajík už se nasbírat dá - malinkaté kopřivy, sedmikrásky, fialky, plicník, malilinkaté lístky řebříčku, úplně pidipidilísky dobromysli :)... lahoda...
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat