Klasika - vajíčka natvrdo, tochu másla, trochu hořčice, sůl, cibulka na drobno, okurky sladkokyselý nadrobno, medvědí česnek, šnitlík :). U Krakonošova toho zeleného zatím příliš mnoho nebují, na hřebenech je ještě plno sněhu, ale medvídek už je pěkný :). A na živý čajík už se nasbírat dá - malinkaté kopřivy, sedmikrásky, fialky, plicník, malilinkaté lístky řebříčku, úplně pidipidilísky dobromysli :)... lahoda...
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Snídaňová inspirace - francouzský toust
Jako vždy, normálně nesnídám, ale víkendovou snídani od Jardíčka neodmítám :). Tousťák obalený ve vajíčku rozmíchaném v troše mléka. Jinak n...
-
Jen pro připomenutí toho, co zde již několikrát zaznělo :). Ořechy (vlašáky, lískáče...) - taky milujete jejich chuť v době dozrání, ještě n...
-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Po zimě potřebujeme všichni nabrat sílu... měli jsme málo sluníčka, málo živých potravin. To vše nyní můžeme plnými doušky nabírat z rodícíh...





Žádné komentáře:
Okomentovat