středa 2. března 2016

Hrášková polévka s mrkvičkou, cibulkou a česnekem

Úžasná!
Půl kila hrášku, 2 l vody, osolit, 10 minut povařit.
Mezitím 2 cibule na másle zpěnit, po pár minutkách 2 stroužky česneku na plátky, pěnit dál, pak 1 mrkev nastrouhanou pěnit dál, celkem tak 10-15 minut, asi jako se vaří ten hrášek. Odebrat pár kuliček hrášku (ty se potom vrátí do polévky celé, my to tak rádi) - a to celé rozmixovat v mixéru do hladka, vrátit do hrnce, přidat cibuli-česenk-mrkev a 10 minutek povařit, dosolit, může se přidat smetana, zakysanka, my tentokrát nic.





.

Žádné komentáře:

Okomentovat

S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení

S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ