sobota 13. února 2016

Těstoviny s česnekovou omáčkou z jednoho hrnce

Jídlo zcela běžné, špagety :). Ale tentokrát tak trochu netradičně tvořené - těstoviny vařené přímo v omáčce :). Někde to Jardíček zahlídnul... a fakt dobrej nápad. Ty těstoviny nabraly chuť :).



Jedna porce - 100 g těstovin, 100 ml smetany, 200 ml vývaru, 2 stroužky česneku. Česnek zpěníme na lžíci oleje, přidáme lžíci másla a vše ostatní. Vaříme cca 10 minut za občanského míchání do aldente. Pokud je omáčka hustá, zředíme vývarem. Zamícháme hrst parmezánu, hrst zeleného a podáváme.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...