středa 27. ledna 2016

Ratatouille - ratatuj VEGAN

Miluju!!! Měli jsme už po několikáté... tentokrát i s baby karotkou a brokolicí navíc - a taky dobrý :).


"Sezónní" zeleninu (no, v lednu to je tak trochu více za použití mražáku) osmažit na oleji od měkké po tvrdší - důležité je smažit a nedusit. Raději po částech.


Do smažené zeleniny 2-3 rajčata na kousky plus jednu konzervu nakrájených i se šťávou. Pomalu dusit, až se tekutina zredukuje a zelenina se začne opět zlehka smažit. Přidat 2 lžíce olivového oleje, 2-3 utřené stroužky česneku, dosolit a rychle podávat. S rýží, bagetou ap.

Žádné komentáře:

Okomentovat

S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení

S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ