středa 27. ledna 2016
Mrkev s cizrnou po marocku VEGAN
Cibule na plátky na lžíci oleje do sklovata. Pak tři stroužky česneku nadrobno, půl lžičky kmínu, půl lžičky mletého koriandru, nechat rozvonět. Vložit svazek očištěných mladých mrkviček - měly by být malinké, ale u nás tentokrát holt byly trochu větší :-) (zelené natě zkrátit tak na centimetr). Promíchat, aby se mrkve obalily. Přidat 400 - 500 g nakrájených rajčat, 2 deci vývaru, 2 lžíce citronové šťávy a přiklopené dusit doměkka. Dosolit, přidat uvařenou cizrnu, pokud jsou, tak přisypat čerstvé bylinky - a podávat třeba s kuskusem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat