pátek 11. září 2015

Rizotko zase jinak VEGAN

Hrnek rýže chvilku na lžíci oleje do zesklovatění, pak špetku šafránu, lžička soli a dva hrnky teplé vody - pod pokličkou pomalu dusit 20 minut (voda se vstřebá)
Cibuli nadrobno na 3 lžících oleje zesklovatět, hrst buráků a pár minut smažit.
Půl lžičky kmínu a dva stroužky česneku na plátky a nechat rozvonět.
Odhrnout stranou a na volné místo lžíci rajského protlaku - nechat bublat do změny barvy.
Několik lžic zeleninového vývaru a nechat celé pár minut dusit.
Smíchat s rýží, posypat zeleným a podávat.





.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...