A geniální Jardíčkova práce s batáty pokračovala i na hlavní chod.
Batátové hranolky: obalené v oleji, osolené, koření dle chuti, na 190 st. půl hoďky v troubě.
Květákový nákyp: uvařený květák rozmačkaný, nastrouhaná brambora na jemno, 2 vejce, 1 - 2 lžíce strouhanky, půl lžičky prdopeče, sůl, trochu sýra, medvědí česnek, 180 st. 3/4 hodiny na špejli.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat