Naklíčenou čočku mám moc ráda. Chuťově i údržbou. Klíčí rychle, takže pokud někdo chce jen klíčky, které jsou nejsilnější ve chvíli, kdy jejich velikost je stejná, jako ta čočinka sama o sobě, musí poměrně spěchat. Jako u munga. Jakmile se nechá chvilku dýl, velice rychle začnou růst lístečky, to má ale trochu jinak než mungo, tam to trvá o něco dýl. Takto tentokrát po dnech :).
Centimetrové klíčky a už jsou vidět lístečky. Nejsou zelené, nenechávám klíčenku na přímém světle, to by byl jinej fičák :).
Na rozdíl od munga je čočka jako rostlinka daleko jemnější, něžnější a nemá tak "chlupaté" v krku lechtající kořínky :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat