Trošku na přání mi ji Jardíček, ale podle jeho verze. Moc dobrá.
Mrkev a cibule na kousky, celý česnek, trochu másla, trochu podlít, pomalinku vydusit, až se to zabarví, pak přidat vydlabané upečené vnitřky batátů z hlavního chodu, osolit, pár kousků "živé" kurkumy, zalít vývarem, pomalinku vařit cca 20 minut, rozmixovat, dochutit, na talíři zakysanka a olejíček :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat