Trošku na přání mi ji Jardíček, ale podle jeho verze. Moc dobrá.
Mrkev a cibule na kousky, celý česnek, trochu másla, trochu podlít, pomalinku vydusit, až se to zabarví, pak přidat vydlabané upečené vnitřky batátů z hlavního chodu, osolit, pár kousků "živé" kurkumy, zalít vývarem, pomalinku vařit cca 20 minut, rozmixovat, dochutit, na talíři zakysanka a olejíček :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Snídaňová inspirace - francouzský toust
Jako vždy, normálně nesnídám, ale víkendovou snídani od Jardíčka neodmítám :). Tousťák obalený ve vajíčku rozmíchaném v troše mléka. Jinak n...
-
Jen pro připomenutí toho, co zde již několikrát zaznělo :). Ořechy (vlašáky, lískáče...) - taky milujete jejich chuť v době dozrání, ještě n...
-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Po zimě potřebujeme všichni nabrat sílu... měli jsme málo sluníčka, málo živých potravin. To vše nyní můžeme plnými doušky nabírat z rodícíh...


Žádné komentáře:
Okomentovat