neděle 24. listopadu 2024
Gratinovaný celer ve šlehačce
Když na chalupě, tak pohodově. Z obřího celeru Jardíček už udělal několik jídel. Teď toto, mňamka veliká.
Pekáč vymazat máslem, brambory a celer na tenounlinký plátky a vrstvit, průběžně solit a vždycky zakápnout šlehačkou... občas trochu podrceného česneku... nahoru vrstvu brambor, zbytek šlehačky, posolit. V troubě na 200 st. cca 30 minut pod alobalem, po 20 - 30 minutách podle trouby odkryté do zhnědnutí. K tomu paprika s troškou oliváče.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat